Menu

Praktijk

Fysiotherapie Centrum "De Tol" is een praktijk met een breed aanbod van behandelmethodes voor verschillende doelgroepen. Op deze site kunt u uitgebreid kennismaken met wie wij zijn en waarvoor u een beroep op kunt doen in onze gevarieerde praktijk.

De praktijk bevindt zich in Goes. Hier is een oefenzaal waar u kunt komen trainen.

De praktijk heeft ruimte voor behandeling van de patiënten voor onder andere fysiotherapie,manuele therapie, revalidatie, shockwave therapie en sport fysiotherapie. Kijkt u voor het volledige overzicht in het overzicht onder "specialisaties". In de vestiging aan de 's-Gravenpolderseweg 4G in Goes kunnen ook groepsbehandelingen worden gegeven, voor verdere informatie kunt u overleggen met uw behandelend therapeut.

De praktijk is opgezet volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie en manuele therapie, hierdoor kan het behandelproces nauwkeurig worden bijgehouden. Dit maakt het eenvoudig de patiënt zelf en de huisarts goed te informeren over de voorgang van het behandeltraject.

De praktijk is laagdrempelig en de deuren staan altijd open voor het beantwoorden van vragen of het geven van adviezen. Bij een aanvraag voor fysiotherapie zal er een afspraak voor behandeling binnen 24 uur te laten plaatsvinden, ook kunt u voor- en na werktijd bij ons terecht.

U mag van de meeste verzekeraars rechtstreeks naar de fysiotherapeut en manuele therapie, maar ook de huisarts of de specialist in het ziekenhuis kan u een verwijzing gegeven hebben voor fysiotherapie, manuele therapie of sport fysiotherapie.

Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben, komt u voor de 1e keer met uw verwijsgegevens, id-bewijs en een handdoek naar de praktijk. Hier vindt een intakegesprek plaats. Als u zonder verwijzing komt, zal de fysio/manueeltherapeut eerst bepalen of hij u behandelen mag. Er wordt van deze screening een verslag gemaakt voor de huisarts.

De fysio/manueel therapeut zal u uitleggen waarom hij u wel of niet onder behandeling neemt en hij zal u advies geven. Daarna zal, als hij/zij u onder behandeling neemt, u verder onderzoeken. Dit laatste geldt ook als u met een verwijzing komt. Vanuit deze gegevens wordt er samen met u als cliënt een behandelplan opgesteld.

Indien er onvoldoende informatie beschikbaar is of als nader onderzoek gewenst is, neemt de fysio/manueeltherapeut contact op met de betreffende huisarts/specialist. Fysio/manuele therapie kan een oplossing bieden voor een tal van klachten aan het bewegingsapparaat. Na de eerste afspraak wordt er direct voor de volgende keer een afspraak ingepland. 

Wij doen ons best om u goed te behandelen. Maar als er klachten zijn kan de patiënt samen met de fysio/manueeltherapeut een klachtenformulier invullen, deze wordt dan z.s.m. afgehandeld. In het geval dat de klacht niet door de fysio/manueeltherapeut kan worden afgehandeld, is de praktijk aangesloten bij de klachtenregeling van het genootschap voor fysiotherapie. Een folder met alle informatie wordt u dan ter beschikking gesteld en u krijgt u alle hulp. Uw dossier blijft van u.

Contactgegevens Goes

's-Gravenpolderseweg 4 G
4462 CG Goes
T. 0113-25 00 97
M. 06-52381963

info@fysiotherapiedetol.nl